Over ATP service

ATP service is ontstaan uit Albers Vakschilders Doesburg dat is opgericht in 2000. Door in 2007 een restauratie schildersbedrijf in Steenderen te hebben overgenomen, hebben wij een zeer goed team van mensen in onze organisatie. Tevens werden nieuwe activiteiten gestart op het gebied van mechanische beveiligingen onder de naam MBD ( Mechanische Beveiliging Doesburg). In 2010 groeiden de bedrijven uit tot een Allround onderhoudsbedrijf met een nieuwe naam: ATP service. ATP is onderdeel van Afbouwgroep Gelderland te Doesburg.

Om voor elke dienst de juiste expertise in huis te hebben, werken wij nauw samen met diverse betrouwbare bedrijven uit de regio. Wij zoeken voor u de juiste mensen en coördineren het project, zowel particulier als de zakelijke markt. Binnen ATP service is er sprake van een echte doe cultuur en steken we graag de handen uit de mouwen.

Wij bieden totaalonderhoud aan op het gebied van nieuwbouw, verbouwen, renovatie en onderhoud. Wij verzorgen voor u de opname, calculatie, uitvoering van het werk en coördineren onze partners tot aan de oplevering van het project. Op deze manier heeft u maar één aanspreekpunt. De kracht van ATP zit in onze slagvaardigheid en flexibele opstelling. Bij ons kunt u rekenen dat afspraak ook echt afspraak is!

atp auto